NEŠTO DIŠE U MOJOJ TORTII

Nova praznična zbirka horor priča

NEŠTO DIŠE U MOJOJ TORTIIEkipa mladih pisaca iz Vojvodine koja je prošle godine pripremila elektronsku zbirku novogodišnjih horor priča “Nešto diše u mojoj torti”, podstaknuta odličnim prijemom od strane čitalaštva, odlučila je da ljubiteljima strave ponovo pripremi slično praznično iznenađenje. Ovog puta u naumu su im se pridružili i autori iz drugih delova Srbije, ali i regiona.

Njihova nova zbirka priča koja nosi naziv “NEŠTO DIŠE U MOJOJ TORTII” na skoro 320 strana donosi šesnaest horor priča koje su potpisali: Sandra Maksimović, Saša Robnik, Milka Knežević-Ivašković, Igor Ivanišević, Andrea Baskin, Damir Mikloš, Vladimira Becić, Goran Segedinac, Pavle Zelić, Miloš Petković, Lada Vukić, Radoslav Slavnić, Nenad Pavlović, Relja Antonić i Boris Mišić.

Priređivači se nadaju da će nova zbirka po svemu prevazići prethodno izdanje “Torte” i da će njome uspostaviti jednu lepu tradiciju, a potencijalne čitaoce pozivaju da se pridruže literarnoj trpezi koja ih u PDF formatu očekuje na ovoj veb-lokaciji.