NEŠTO DIŠE U MOJOJ TORTII

“Nešto diše u mojoj torti” u beogradskom SKC-u

Nešto diše u mojoj tortiBeogradska promocija elektronske zbirke horor priča “Nešto diše u mojoj torti” održaće se u SKC-u u petak 08. februara u 19 časova.

O knjizi će govoriti autori: Milka Knežević Ivašković, Andrea Baskin, Radoslav Slavnić, Igor Ivanišević, Saša Robnik i Boris Mišić.

Zbirka priča “Nešto diše u mojoj torti” rezultat je entuzijazma i zajedničkog rada devetoro domaćih autora horor i SF književnosti, koji su dali vlastite prozne odgovore na temu novogodišnje strave. Knjiga sadrži jedanaest priča različitih po stilu i senzibilitetu. Neke od njih ističu se duhovitošću, neke mračnjaštvom, neke bajkovitošću, itd… Njihovi autori su: Andrea Baskin, Boris Mišić, Goran Segedinac, Igor Ivanišević, Ivica Milarić, Milka Knežević Ivašković, Radoslav Slavnić, Saša Robnik i Stevan Šarčević.

Teška situacija u srpskom izdavaštvu i finansijske poteškoće uticale su na to da se ova knjiga pojavi samo u elektronskom izdanju, dostupna za čitanje na računaru, Android i sličnim platformama. Zbirka se može preuzeti potpuno besplatno u različitim elektronskim formatima, sa sledećih adresa: http://bit.ly/RB2nZ1 (PDF), http://bit.ly/11CzjlG (EPUB) i http://bit.ly/TOLDZH (MOBI).

Za posetioce promocije, autori su pripremili posebno iznenađenje, tako da će svi koji večeras budu došli na predstavljanje zbirke “Nešto diše u mojoj torti” imati priliku da besplatno dobiju diskove sa specijalnom verzijom ove elektronske knjige.