Dzoana K. Rouling - Postoji li još jedan Hari Poter

Kako se Dž.K. Rouling oporavila od posledica koronavirusa

Podelite sadržaj:

Slavna britanska spisateljica, autorka knjiga o Hariju Poteru, Dž.K. Rouling u ponedeljak je na Tviteru objavila da se, nakon dve nedelje oporavila od verovatne zaraze koronavirusom, primenjujući za to vreme posebnu tehniku disanja, pri čemu joj je pomogao suprug lekar.

„Premda nisam testirana, poslednje dve nedelje imala sam sve simptome zaraze koronavirusom“, napisala je Rouling na svom Tviter nalogu.

U video snimku je podelila tehnike disanja koje savetuju lekari i koje su joj, kako je istakla, pomogle pri ublažavanju najtežih simptoma od kojih je patila, a preporučio joj ih je suprug, britanski doktor.

„U potpunosti sam se oporavila i želela bih s vama da podelim tehniku disanja ​​koju preporučuju lekari. Ništa ne košta, nema neugodnih nuspojava, a moglo bi pomoći i vama i članovima vaših porodica“, poručila je obožavaocima.

Rouling (54) je još jedna u nizu slavnih osoba koje su objavile da su se oporavile od posledica koronavirusa, nastojeći da na taj način skinu stigmu sa zaraženih.

O zarazi virusom pre nje su javno govorili glumac Tom Henks i njegova supruga Rita, glumac Idris Elba, američka pop pevačica Pink i britanski prestolonaslednik, princ Čarls.

Video koji je Džoan K. Rouling podelila sa svojim pratiocima na Tviteru:

Izvor: N1