Fantastične zveri - Tajne Dambldora

FANTASTIČNE ZVERI: TAJNE DAMBLDORA od 9. aprila u bioskopima

Slavna autorka Hari Poter serijala, Dž.K. Rouling i studio Warner Bros. pripremili su novu poslasticu za sve ljubitelje sveta čarobnjaka – film Fantastične zveri: Tajne Dambldora.

U subotu 09. aprila s početkom u 19 časova u svim Cineplexx bioskopima biće održane premijerne projekcije ovog filmskog ostvarenja u kome glavne uloge tumače: Mads Mikelsen, Džud Lou, Ketrin Vaterston, Ede Redmajn, Ezra Miler i Alison Sudol. Režiju potpisuje Dejvid Jejts.

U ovom nastavku priče o fantastičnim zverima profesor Albus Dambldor shvata da veliki mračni čarobnjak Gelert Grindelvald želi da preuzme kontrolu nad čarobnjačkim svetom. Kako ne može sam da ga zaustavi, pomaže mu Njut Skamander, koji predvodi neustrašivu ekipu čarobnjaka uz pomoć jednog ,,normalca”. U neverovatnoj misiji susreću se stare i nove čudesne zveri od kojih je deo na Grindelvaldovoj strani. Dambldor, međutim zbog velikog rizika i opasnosti, neće dugo ostati po strani.

Premijerne projekcije u svim Cineplexx bioskopima podržala je i izdavačka kuća Čarobna knjiga, koja je za najsrećnije posetioce pripremila po dve poklon knjige iz serijala „Fantastične zveri“.

Fantastične zveri - Tajne Dambldora
Fantastične zveri – Tajne Dambldora