Danas na Sajmu promocija romana “Senka naše želje”

Darko Tuševljaković - SENKA NAŠE ŽELJEU četvrtak, 28. oktobra 2010, s početkom u 17 časova, u Hali 1 Beogradskog sajma knjiga, na štandu izdavačkog preduzeća Čarobna knjiga, biće održana promocija romana “Senka naše želje” Darka Tuševljakovića.

Ovaj mladi pisac fantastike (32) do sada je objavljivao uglavnom kratka prozna ostvarenja, s kojima je ostvario zapažen uspeh na srpskoj sceni fantastike. Kratkom pričom “Ostrvljani” 2002. godine osvojio je prvo mesto na konkursu časopisa Znak sagite, a 2004. godine dobio je nagradu “Lazar Komarčić” za novelu “Uspon planinom pogrešnih postupaka”. U raznim štampanim i elektronskim publikacijama do sada je objavio preko dvadeset kratkih priča i novela. Bavi se muzikom i prevođenjem. Živi u Beogradu i radi na novom romanu.

Na svom sajtu, današnju promociju je najavio na sledeći način:

“U četvrtak, 28.10.2010., u hali I beogradskog sajma, na štandu Čarobne knjige, dole u areni, od 17h ću se družiti sa svakim ko naleti. Ulaziću u duge rasprave sa onima koje poznajem, komentarisaću vreme s neznancima. Potpisaću Senku svakom ko želi. Razumeću i onoga ko ne želi.

Biću dobar, obećao sam izdavaču.

A posle idemo u kafanu, gde neću biti dobar.”