Zvanični sajt romana “Čovek koji je ubio Teslu”

Zvanični sajt romana Čovek koji je ubio TesluNovi roman Gorana Skrobonje “Čovek koji je ubio Teslu” naći će se u prodaji od 5. avgusta 2010. godine. Ova informacija objavljena je na zvaničnom sajtu romana, http://www.covekkojijeubioteslu.rs/, veb lokaciji koja je juče osvanula na Internetu.

Ovaj odlično dizajnirani sajt zajednički osmišljen od strane autora romana i ljudi iz izdavačke kuće Laguna, donosi dosta interesantnih sadržaja: počev od kratkog sinopsisa romana; preko dela lekcije iz gimnazijskog udžbenika objavljenog 1924. godine; testa iz istorije koji donosi nagradu u vidu Skrobonjinih kratkih priča; obaveznih bio/bibliografskih podataka o autoru; intervjua povodom knjige “Čovek koji je ubio Teslu”; te odlomaka romana koje možete sami pročitati ili putem dostupnih video snimaka pogledati kako to, u adekvatnom okruženju, čini sam autor.

Sajt je urađen u flešu, pa oni koji ne budu mogli da ga vide, trebalo bi da instaliraju Flash Player.

I na kraju, skrenućemo vam pažnju na još jedan intervju koji je sa Goranom Skrobonjom urađen povodom romana “Čovek koji je ubio Teslu”. Intervju, pod naslovom “Krv i apsint” nedavno je objavljen na sajtu Popboks, a razgovor je vodio Đorđe Bajić.