Noć knjige

U ”Noći knjige” uz nove naslove fantastike

Noć knjige 11Jedanaesto izdanje tradicionalne manifestacije “Noć knjige” održaće se u petak 12. decembra 2014. godine u periodu od 17 do 24 sata u svim objektima knjižarskog lanca “Delfi”, kao i “Laguninim” klubovima čitalaca širom Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

Organizatori najavljuju bogat program u kome će učestvovati više od 30 eminentnih srpskih pisaca, mnogi muzičari, glumci, biblioteke, pozorišta, filmski distributeri, sportski i fitnes centri i svi oni imaće te noći posebnu misiju da skrenu pažnju na vrednost čitanja i druženja s knjigom.

Izdavačka kuća “Laguna” za ovu priliku priprema popuste od 25% do 40% na sva svoja izdanja, a pažnju ljubitelja fantastike svakako će privući bogata ponuda iz koje ćemo izdvojiti neke od najsvežijih naslova: “Vitez sedam kraljevstava” Džordža R.R. Martina, “Sunčani rat” Pitera V. Breta, “Kuća lanaca” Stivena Eriksona, “Noćna straža” Terija Pračeta, “Slomljeni anđeli” Ričarda Morgana, “Vorska igra” Loiz Mekmaster Bižol, “Stan br.16” Adama Nevila, “Slepilo” Žozea Saramaga, “Umoran od života i smrti” i “Priča o crvenom sirku” Mo Jena.

Obezbeđeni su i popusti na naslove drugih izdavača u visini od 20%, a sve povoljnosti koje važe u prodajnim objektima “Delfija” i “Laguninim” klubovima čitalaca važiće i za porudžbine realizovane u toku manifestacije putem sajta delfi.rs.

 

XI Noć knjige