Konkurs ''Fantastična književnost okom foto-kamere''

Raspisan konkurs ”Fantastična književnost okom foto-kamere”

Fantastična književnost okomm foto-kamere

Sajt za promociju fantastične književnosti “Art-Anima” (art-anima.com), “ReFoto magazin”, Udruženje građana “Punkt.rs” i izdavačke kuće “Čarobna knjiga” i “Plato” raspisuju konkurs za fotografije inspirisane književnim delima iz domena fantastike “Fantastična književnost okom foto-kamere”.

Konkurs je otvoren do 10. maja 2015. godine, a pravo učešća imaju svi državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Srbiji.

Na konkurs se primaju autorske fotografije inspirisane književnim delima iz domena fantastike. Radovi moraju da sadrže fantastične detalje zbog čega je dozvoljeno korišćenje alata za obradu fotografija.

Radove slati na adresu: fotokonkursartanima@yahoo.com. Zainteresovani mogu uzeti učešće slanjem najviše tri autorske fotografije imenovane po delima koja su ih inspirisala. Uz radove obavezno poslati podatke o autoru (ime, prezime i broj telefona).

Stručni žiri proglasiće 15. maja najbolje radove.

Autori tri najbolja rada biće nagrađeni kompletima knjiga izdavačke kuće “Čarobna knjiga”. Odabrane fotografije biće publikovane u junskom broju “ReFoto” magazina, a deset najboljih biće izloženo na Festivalu fantastične književnosti “Art-Anima”, koji će se ove godine održati od 02. do 04. juna u Knjižari Plato (Knez Mihailova 48).

Detaljne propozicije konkursa pogledajte na zvaničnoj stranici Festivala fantastične književnosti Art-Anima.

 

Fantastična književnost okom foto-kamere