“Kičma noći” na TrenchTown festivalu

Oto OltvanjiNova knjiga Ota Oltvanjija “Kičma noći” biće predstavljena publici ovogodišnjeg TrenchTown muzičkog festivala, koji se tradicionalno, svake godine, održava tokom Prvomajskih praznika u etno kampu na Paliću.

Predstavljanje knjige, zakazano je za 01. maj 2010. godine u 19.30 časova, a održaće se na “Terassi”, u delu programa posvećenom ne-muzičkim kulturnim dešavanjima.

Pored autora, o knjizi će govoriti i pisac i muzičar Darko Kovačević.

Srbija krajem prve decenije novog milenijuma: savetnici imaju savetnike, mediji ne prezaju ni od čega da bi povećali rejting i tiraže, narodnjaci postaju zabavnjaci i obrnuto, kriminalci više drže do imidža od muzičara. U metropoli koja preti da eksplodira od unutrašnjih trvljenja, tri slučajna partnera bore se za mnogo više od života i ugleda šačice medijskih ikona. “Kičma noći” je žestoki krimić, ljubavna priča i egzistencijalistički horor, političko-erotski triler začinjen rokenrolom, kung-fuom i oštrim zubima. Do sada najobimnija knjiga Samizdata B92 u ediciji Busola.

Oto na svom sajtu najavljuje da će tokom promocije “Kičme noći” na TrenchTown festivalu, svi zainteresovani knjigu moći da kupe po izuzetno povlašćenim cenama.