Najavljena nova Tardisova izdanja

TardisSpomenka Stefanović Pululu je nedavno na forumu sajta Art-Anima najavila nove naslove, koje bi u narednih desetak dana trebalo da objavi njena izdavačka kuća Tardis.

Prema Spomenkinim rečima u navedenom periodu iz Tardisa možemo očekivati čak sedam novih naslova domaće fantastike: “Letopisi svemirskih cigana – Legija Ida” i “Letopisi svemirskih cigana – Tabor na Kidisu” Radmila Anđelkovića, “Lančana reakcija / Crna kutija” i “Zagrljena deca” Slobodana Škerovića, “Grotlo” Olivera Jovanovića, “Manufaktura G” Adrijana Sarajlije i “LED” Ilije Bakića.

Pored ovih naslova u istom periodu biće objavljene i dve nežanrovske knjige: “Milorad Pavić mora pričati priče” Save Babića i “Torba od vrbovog pruća” Miroljuba Todorovića.

A do Beogradskog sajma knjiga (25-31. oktobar 2010), u izdanju Tardisa, trebalo bi da se pojave još četiri naslova iz domena fantastike, tri kapitalna dela srpske književnosti i četiri prevoda mađarskog filozofa Bele Hamvaša.

Na kraju obaveštenja, Spomenka je istakla da su za ilustracije Tardisovih knjiga i ove godine bili zaduženi Željko Pahek i sai@dkg.