Laguna i Institut za transfuziju krvi promovišu serijal “Vampirska akademija”

Podelite sadržaj:

Povodom objavljivanja četvrte knjige “Obećanje krvi”, Rišel Mid, autorke serijala “Vampirska akademija”, izdavačka kuća “Laguna”,u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, organizuje humanitarnu akciju davanja krvi. Akcija će se održati u sredu, 27. jula, od 18 do 20 časova na Trgu Republike gde će biti parkiran autobus.

Svi koji tog dana odluče da budu humani, odgovorni i daju krv i time pomognu da se prikupe potrebne količine krvi i produkata od krvi za lečenje obolelih građana, na poklon će dobiti jednu od knjiga iz serijala “Vampirska akademija”.

“Vampirska akademija” je “Njujork Tajmsov” bestseler serijal, a Rišel Mid jedna je od najprodavanijih spisateljica na svetu. U svetu zasićenom vampirskim knjigama, ova autorka iz Sijetla stvorila je likove koji su istovremeno jedinstveni i uverljivi.

“Vampirska akademija” je priča o prijateljstvu, a samo pravi najbolji prijatelj može da vas zaštiti od smrtnih neprijatelja. Rouz i Lisa, glavne junakinje ovog serijala snalaze se učeći kako da opstanu u ovom opasnom svetu. Njih dve su centar svega što se dešava u serijalu, pa tako i “ljubavne priče” ostaju u senci njihovog odnosa. Rouz i Lisa suočiće se i sa iskušenjima zabranjene ljubavi. Vampiri o kojima piše Rišel Mid ni najmanje ne liče na vampire o kojima ste do sada čitali. Serijal “Vampirska akademija” napisan je sa merom, a likovi se odlično razvijaju do te mere da ih poistovećujete sa stvarnim likovima.

“Vampirska akademija” sadrži šest knjiga. Laguna će objaviti sve knjige iz serijala, a do sada su izašle “Vampirska akademija”, “Promrzlina”, “Poljubac senke”, a uskoro iz štampe izlazi “Obećanje krvi”.

Svi koji žele da uzmu učešće u ovoj nesvakidašnjoj akciji, potrebno je da to potvrde i na mejl podrska@laguna.rs, kako bi na vreme rezervisali svoj primerak knjige.