Konkurs ''Fantastična književnost okom foto-kamere''

Konkurs za fotografije inspirisane književnim delima fantastike

Konkurs za fotografije inspirisane književnim delima iz domena fantastike “Fantastična književnost okom foto-kamere” ulazi u samu završnicu.

Organizatori konkursa sajt za promociju fantastične književnosti “Art-Anima”, “ReFoto” magazin, Udruženje građana “Punkt.rs”, i izdavačke kuće “Čarobna knjiga” i “Plato”, podsećaju da je krajnji rok za slanje radova 10. maj 2015. godine.

Pravo učešća imaju svi državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji ove zemlje.

Radovi moraju da sadrže fantastične detalje zbog čega je dozvoljeno korišćenje alata za obradu fotografija, a svi potencijalni učesnici konkursa svoje radove mogu slati na adresu: fotokonkursartanima@yahoo.com.

Svaki autor na konkursu može učestvovati slanjem najviše tri autorske fotografije imenovane po književnim delima koja su ih inspirisala. Uz radove obavezno poslati podatke o autoru (ime, prezime i broj telefona).

Stručni žiri će 15. maja objaviti imena autora najboljih radova.

Autori tri najbolje fotografije biće nagrađeni kompletima knjiga izdavačkih kuća “Čarobna knjiga” i “Plato”. Odabrani radovi biće publikovani u junskom broju “ReFoto” magazina, a deset najboljih ostvarenja biće izloženo na Festivalu fantastične književnosti “Art-Anima”, koji će se ove godine održati od 02. do 04. juna u knjižari “Plato” (Knez Mihailova 48).

Detaljne propozicije o konkursu možete pronaći na ovoj adresi.

Fantastična književnost okom foto-kamere
Fantastična književnost okom foto-kamere