Danijel Redklif - Ukleto dete

Danijel Redklif o nastavku Harija Potera: Nikad ne reci nikad

Reditelj Kris Kolumbus kaže da bi bilo neverovatno zabavno snimiti Ukleto dete.

Taman kad su se fanovi nakon ponovnog okupljanja ekipe Harija Potera povodom 20 godina od prvog filma, ponadali nastavku, od toga sigurno neće biti ništa, bar što se tiče glavnog junaka kojeg sve ove godine igra Danijel Redklif.

Hari Poter je u međuvremenu porastao ali i Danijel Redklif, koji sebe ne vidi više u toj ulozi.

Britanski glumac koji ima 32 godine nedavno je za Njujork Tajms izjavio da nastavak Harija Potera, Ukleto dete, nije nešto što ga sada zanima i da uloga čarobnjaka više nije deo njegovog života.

„Došao sam do tačke kad sam shvatio da sam uspeo u Hariju Poteru i sada sam zaista zadovoljan, povratak bi značio veliku promenu u mom životu. Nikad ne reci nikad ali momci iz Ratova zvezda su sačekali 30, 40 godina da bi se vratili, za mene je prošlo tek deset godina. To nije ono što me zanima sada“, izjavio je prilično odlučno ovaj britanski glumac kojeg je serijal o čarobnjaku proslavio širom sveta.

Sa mišljenjem Danijela Redklifa se ne slažu svi iz magične ekipe franšize o čarobnjaku.

Reditelj prva dva filma i specijala Povratak u Hogvorts Kris Kolumbus kaže da bi bilo neverovatno zabavno snimiti nastavak filma, a možda čak i dva.

„Nastavak Ratova zvezda je sjajan. Bez obzira da li ste njihov fan bilo je dirljivo videti Harisona Forda i ekipu ponovo na filmu. Mislim da bi tako isto bilo i za sve fanove Harija Potera kad bi ponovo mogli da vide glumce koji su odrasli u ovim ulogama“, rekao je Kolumbus.  

Hari Poter i ukleto dete je pozorišna predstava Džeka Torna zasnovana na originalnoj novoj priči čiji su autori Torn, Dž. K. Rouling i Džon Tifani. To je osma, a ujedno i poslednja knjiga o čarobnjaku Hariju Poteru.

Izvor: 24sedam.rs / Bojana Bačić

Danijel Redklif
Danijel Redklif