“Ogledalo za vampira” u DKSG-u

Ogledalo za vampira - Adrijan SarajlijaDom kulture Studentski grad biće mesto večerašnjeg predstavljanja romana “Ogledalo za vampira” Adrijana Sarajlije. Predstavljanje je zakazano za 20 časova u Studiju 26, a o knjizi će pored autora govoriti ugledni domaći pisci fantastike Zoran Stefanović i Pavle Zelić.

Večerašnja promocija biće treće predstavljanje Sarajlijinog intrigantnog romana beogradskoj čitalačkoj publici. Prethodna dva puta promocije su organizovane u Domu omladine Beograda i u knjižari “Beopolis”. Takođe, knjiga je predstavljena u Zenici na regionalnom Festivalu fantastične književnosti Zecon, a nedavno i u Narodnoj biblioteci Smedereva, tokom koje je jedan od govornika, Slobodan Škerović, o romanu “Ogledalo za vampira” rekao sledeće: 

“Adrijan Sarajlija je u jednu ovakvu knjigu, intenzivnim pripovedačkim tempom uspeo da snimi i prenese na odgovarajući način najveći deo onoga što postoji u pop-kulturi. Ljubitelji stripova, televizijskih serija, fantastike svih vrsta – od vampirske, horora do naučne fantastike – moći će ovde da vide neobičnu i vrlo zanimljivu sintezu svih tih žanrova prezentiranu u obliku jedne urnebesne avanture.”

Naredna promocija Sarajlijinog romana biće održana u Kući Đure Jakšića 21. septembra 2012. godine u 19 časova, a pored ove knjige, istom prilikom će biti predstavljena dela “Šamanijada” Slobodana Škerovića i “Verigaši” Zorana Stefanovića.

Dodatne informacije o romanu “Ogledalo za vampira” kao i brojne zanimljivosti u vezi univerzuma u kome se njegova radnja odvija, možete dobiti na zvaničnoj veb-prezentaciji.