Aladin

Trejler za novu, igranu verziju filma ”Aladin”

Igrana verzija jednog od najpopularnijih Diznijevih filmova, Aladin, u domaće bioskope stiže 23. maja 2019. godine, u 2D i 3D varijanti i titlovano i sinhronizovano na srpski jezik.

Aladin je uzbudljiva priča o šarmantnom mladiću koji veći deo života provodi na ulici i sticajem okolnosti dolazi u kontakt sa hrabrom i odlučnom princezom Jasmin. Između njih dvoje rodiće se ljubav, koju će pokušati da uništi zli čarobnjak Džafar. Dobri duh iz lampe može da bude glavni u određivanju Aladinove i Jasminine sudbine. Njegova će im magična pomoć trebati s obzirom na to da zli, moćni čarobnjak Džafar želi da ugrabi svu moć samo za sebe.

Reditelj filma je Gaj Riči. Uloge tumače: Vil Smit (duh iz lampe), Mena Masud (Aladin), Naomi Skot ( Jasmin), Marven Kenzari (moćni čarobnjak Džafar), Navid Negaban (Sultan) i mnogi drugi.

Producenti filma su Dan Li i Džonatan Ajrik. Izvršni producenti su Mark Plat i Kevin De La Noj. Alen Manken uradio je muziku koju čine i nove numere inspirisane originalnim pesmama iz animiranog ostvarenja Aladin (1992).

Film je sniman u studijima u Londonu kao i u delovima jordanske pustinje.

Pogledajte prvi kratki trejler: