”Poreklo” novi roman Dena Brauna uskoro na srpskom

Poreklo - Den Braun

Danas je na engleskom jeziku objavljen novi roman Dena Brauna Poreklo (Origin). Prevod ove knjige na srpskom jeziku pojaviće se polovinom novembra u izdanju novosadskog Solarisa.

Robert Langdon, profesor simbolike i religiozne ikonologije u Harvardu, stiže u muzej Gugenhajm u Bilbau da prisustvuje otkriću koje će „zauvek promeniti lice nauke“. Domaćin večeri je njegov prijatelj i bivši student, Edmond Kirš, četrdesetogodišnji tehnološki magnat. On tvrdi da će napraviti neverovatan naučni proboj koji će osporiti osnove ljudskog postojanja.

Profesor Langdon kreće ulicama Barselone, Madrida, Bilbaa u potragu koja će otključati Kiršovu tajnu.

Paradoksalna povezanost između nauke i religije, antičke i moderne umetnosti, biće središte zavere koja se odnosi na dva pitanja: „Odakle smo?“ i „Gde idemo?“

Braunovi romani Anđeli i demoni, Da Vinčijev kod, Inferno i Izgubljeni simbol prevedeni su na 56 različitih jezika i prodati u više od 200 miliona primeraka širom sveta.

Izdavačka kuća Solaris svim zainteresovanim čitaocima nudi mogućnost pretplate za roman Poreklo. A pretplatna cena ovog luksuznog, tvrdo koričenog izdanja iznosi 1.760 dinara.

Svaki pretplatnik odmah dobija poklon primerak antologije srpske krimi priče Na tragu, a primerak Porekla biće mu isporučen poštom polovinom novembra – navodi se u saopštenju izdavačke kuće Solaris.

Porudžbine se mogu izvršiti putem telefona 021 6 624 387.

Den Braun

Den Braun

/* */